ΕΤΑΙΡΙΑ

Η επιχείρηση MS KOYZINA Μαλιάκας Ιωάννης και Υιός ιδρύθηκε το 1980 με έδρα την Καλλιθέα και αντικείμενο την κατασκευή ποιοτικών ξύλινων κατασκευών.

Από το 2007 η εταιρία πέρασε στη δεύτερη γενιά, το Σταύρο Μαλιάκα, άλλαξε το διακριτικό της τίτλο σε MS KOYZINA  και μετέφερε  τις δραστηριότητές της σε ιδιόκτητο χώρο στα Σπάτα Αττικής.

Σκοπός της εταιρίας είναι η υλοποίηση νέων εφαρμογών και ιδεών στο χώρο του Έπιπλου κουζίνας, της Ντουλάπας (συρόμενης και ανοιγόμενης) & της Μεσόπορτας.

Επιπλέον κατασκευάζει λύσεις για κάθε χώρο του σπιτιού σας, σχεδιασμένες αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες, όπως: βιβλιοθήκες – γραφεία – έπιπλα μπάνιου κ.ά.

Ακόμα, εάν ασχολείστε με την κατασκευή, σας προσφέρουμε – εκτός από εξειδικευμένες συμβουλές και προτάσεις – έτοιμα κουτιά κουζίνας ντουλάπας, κόψιμο μελαμίνης και κόλλημα PVC.

Τέλος σε συνεργασία με έμπειρα συνεργεία αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου με συνέπεια και υπευθυνότητα. Με τις γνώσεις μας γύρω από το ξύλο, μπορούμε να χαρίσουμε στο χώρο σας μοναδική ζεστασιά και ποιότητα.

Η εταιρία, με εφόδιο την τεχνογνωσία και τη μακρόχρονη εμπειρία της, εκτός από ιδιαίτερα ποιοτικά προϊόντα προσφέρει: Ποικιλία λύσεων και προτάσεων, ταχύτητα, συνέπεια, σέρβις μετά την πώληση και σωστές τιμές

Χάρη στην ευέλικτη δομή της, μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας γιατί όπου κι αν βρίσκεστε, εμείς είμαστε δίπλα σας.


Συνεργασίες

logos